José Paya i Mario Martínez presenten «Puzle de Sangre»

José Paya i Mario Martínez presenten «Puzle de Sangre»

Els autors provincians José Payá, profesor a l’IES Alhaurín de la Torre, i Mario Martínez, profesor a la facultat de filosofia i lletres a la UA, presenten el seu últim llibre (escrit a quatre mans i dos ments), Puzle de Sangre, a la libreria «80 mundos» (Av. General Marva, 14, 03005) d’Alacant a les 20:00. Dins de l’obra predomina el gènere de novel·la negra i policiaca, malgrat que presenta un to satíric amb el qual el lector puc sentir-se avergonyit.

i

A més, Juan Antonio Rodríguez Rios Carratalá i Miguel Ángel Lozano Marco (catedràtics de literatura a la Universitat d’Alacant) intervindran amb els autors al fòrum.

Al finalitzar l’acte, els assistents són convidats a una copa de vi.

La sinopsi de l’obra és la següent:

Tot pot passar quan neva a Alacant, quan ningú és qui diu ser i quan dos assassins, amb les seues víctimes a sobre, han d’unir les seues forces per escapar de la policia.

portada_puzle_de_sangre

A mig camí entre la novel·la negra i la farsa, Puzle de sangre és una narració hilarant on desfilen un assassí professional que (gairebé) mai falla, un escriptor fracassat condemnat a mort, un robagallinas barroer que (gairebé) mai encerta, una exòtica cubana famolenca de diners, dos germans estrafolaris i penques, una esposa falsament desconsolada, uns policies locals molt espavilats, 1 pringadillo del tres al quart, uns maletins plens de bitllets, un grapat de gitanos amb molt mala bava i, en fi, un munt de personatges que creuaran els seus camins, els seus desitjos i les seues pors durant un cap de setmana gèlid i sagnant.

Tampoc falten la crítica social i política, és clar; ni les festes de Moros i Cristians, és clar. Tot això narrat amb un ritme vertiginós que et deixarà sense alè i que et obligarà a la inanició i el desvetllament fins que no arribis a la darrera pàgina.

 

 

 

 

Adrián Mazón Sanchís

Autor en proceso de novela negra e histórica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *