Estefania Henao: «Qualsevol persona o qualsevol objecte pot servir-te d’inspiració»

Estefania Henao: «Qualsevol persona o qualsevol objecte pot servir-te d’inspiració»

Estefania Henao, és una jove de 19 anys que ha aconseguit aconseguir el seu somni de la infància, poder crear els seus propis estils de roba. Estudia a EASDA disseny de moda, a Alacant i no només això, encara que actualment ja no estigui en el món de Youtube ha pertangut a aquest, quan era més petita el seu somni i la seva passió per la moda la van portar a crear vídeo blogs en els quals mosta els seus millors looks.

Pregunta: Com va decidir entrar al món de la moda?
Resposta: Des de petita m’ha agradat molt la moda, igual que cosir, fins i tot em van comprar una màquina de cosir, suposadament perquè li cosís els calçons al meu germà, la meua germana va ser la que em va orientar a què em fiqués en aquest món.

P: És el que s’esperava?
R: Sí, perquè és com un estudi, conéixer l’evolució de les peces, conéixer el que hi ha més enllà d’aquesta peça i el que cada dissenyador fa.

P: En què s’inspira quan crea els seus dissenys?
R: Sempre que realitzes els dissenys has de tenir uns punts de referència, depenent més o menys de la temàtica que un vulga establir o d’algun concepte que li agrade, per exemple he fet un projecte per a una assignatura i la temàtica tractava sobre el món natural, jo em vaig inspirar en un peix.

P: Què és el que més l’agrada de crear roba?
R: El que més m’agrada és que a mesura que vas fent el teu procés et van venint noves idees per crear nous productes i nous dissenys.

P: Com va decidir entrar en el món de les blogger i de Youtube?
R: Vaig decidir començar perquè la moda era una cosa que sempre m’ha agradat bastant des de petita, a més sempre he estat molt consumidora d’aquesta plataforma i la meua germana em va proposar la idea, ja que sabia que m’agradava molt aquest món i em va impulsar a crear-me un canal i en aquest moment em torne a sembrar la idea i vaig decidir obrir un, actualment el tinc una mica abandonat però mai he pensat en no reprendre-ho.

P: Es basava en altres YouTubers per crear els teus vídeos?
R: Jo crec que no hi ha res de nou en aquest món per crear i que tots agafem de tots, sí que és veritat que qualsevol persona o qualsevol objecte pot servir-te d’inspiració per a crear nous dissenys o en aquest cas nous continguts.

P: Perquè va deixar de pujar vídeos a YouTube?
R: Perquè jo tenia el canal de YouTube com una cosa que a mi m’agradava i com una cosa que feia perquè realment sortia de mi, però avui en dia ja no ho sent així, si ho faria seria més pels que ho veuen que per mi i crec que això seria amoral.

P: Quan era youtuber, pretenia fer-se famosa?
R: No, però sí que és veritat que quan fas un contingut et fixes en què a la gent li agrade i que a poc a poc la gent es vaja interessant pel teu contingut, però per a mi únicament era una cosa que feia perquè m’agradava, no volia arribar a ser famosa o tenir milers de seguidors per guanyar diners.

P: Com que és la moda una cosa que es regenera i renova tant. Li dona por no poder seguir els seus passos?
R: La moda tot i que sempre es regenera, sempre hi ha peces de roba que en aquest cas no canvien, per exemple els pantalons texans, és una cosa que, tot i que hi ha hagut una evolució tot implica una renovació perquè en si tot ja està creat i hi ha coses que per molt que avancen sempre hi ha peces que sempre hi són, llavors no crec que la moda siga una cosa que s’estanqui sinó alguna cosa que es renova.

P: Quina és la seua màxima aspiració?
R: La meua màxima aspiració és que en un futur puga crear la meua pròpia botiga de roba.

P: Què és el que més l’agrada del món de la moda?
R: En si m’agrada molt la inspiració i la forma de creativitat de cadascú, crec que cada pensament i cada persona té la seua manera de veure les coses, llavors em sembla una de les coses més interessants a l’hora de descobrir dissenys i nous productes.

P: Creu que la gent que vesteix ara és només gràcies a les tendències? Creu que en alguna manera afecta que la gent ja no es creen els seus propis estils?
R: Crec que la majoria de la societat vesteix únicament perquè veuen a les botigues que han posat en tendència una peça en concret i crec que no ho saben portar el seu propi estil, pots trobar a moltes persones que vesteixen pràcticament igual. Però el millor de la moda és que quan una persona realment s’identifica amb alguna cosa en especial es reflecteix en la seua personalitat i estil.

mm

paula-js

Alumna de primer curs de publicitat i relacions públiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *