El MUA dóna visibilitat a l’art contemporani valencià

El MUA dóna visibilitat a l’art contemporani valencià
Escultura de fusta
Escultura de fusta

La Universitat d’Alacant i la Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró mostren l’exposició Temps d’Art a la sala el Club del Museu de la UA, on es poden veure les propostes de diversos artistes.
Les instal·lacions del MUA són un lloc per a desenvolupar tallers de música i dansa, concerts, teatre, inclús activitats de contingut acadèmic com seminaris, conferències i Màsters. En aquest cas es tracta d’una exposició que té com a objectiu promoure i donar visibilitat a l’art contemporani valencià.
Entre les diverses exposicions es troba la de Paco Sempere, professor de l’especialitat de disseny de producte. Aquest presenta el seu projecte escultòric «L’inefable Wabi-Sabi» i es tracta d’un conjunt d’obres realitzades amb fusta tallada.

Sala el Club
Sala el Club

L’autor resol l’acabat de les peces amb foc, deixa que aquest determine el volum de l’escultura. És important l’acabat de les superfícies carbonitzades per a mostrar la imprecisió del volum i de la fusta cremada sense cap tipus de control, tot és espontani per aconseguir el que vol transmetre amb l’obra .
«Paco Sempere té un objectiu amb aquest projecte, trobar i transmetre la poètica de la imprecisió amb la seua tècnica, treballant la fusta amb foc i mostrant al públic de l’exposició el resultat del procés que posa en pràctica en les escultures»(MUA).

mm

Paula Sanchis

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *