Cesk Freixas celebra el 9 d’octubre a la UA

Cesk Freixas celebra el 9 d’octubre a la UA

La festivitat del 9 d’octubre se celebra aquesta setmana al País Valencià i la UA s’uneix a aquesta celebració. L’actuació estrela de la setmana tindrà lloc avui dimecres: el cantautor català Cesk Freixas oferirà un concert totalment grauït a les 13:00h al Racó dels Poetes (junt al Club social II) de la UA al qual estan convidats tots el estudiants i el personal docent del centre. Aquest concert és una gran oportunitat per gaudir de la música en valencià a la UA.

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seua activitat com a cantautor l’any 2004. Des d’aleshores ha editat cinc CD’s («Protesta», «La má dels qui t’esperen», «Tocats pel foc», «El camí cap a nosaltres» i «Cançons de nosaltres i el món») i ha dut a terme més de 1.000 actuacions. A més, l’any 2013 va escriure un llibre titolat «Paraules per a Gaeta». Freixas ha estat galardonat amb diversos Premis Enderrock per votació popular: l’any 2008 i 2010 al millor artista de cançó d’autor, l’any 2011 al millor directe de canço d’autor, l’any 2012 al millor artista de canço d’autor, l’any 2013 al millor artista de cançó d’autor, millor disc de cançó d’autor i millor directe de cançó d’autor i enguany a la millor canço de cançó d’autor amb «L’Empordà se’ns crema».

Per a saber més sobre Cesk Freixas, es pot visitar la seua pàgina de Facebook, el seu canal de Youtube o el seu compte de Twitter.

CeskFreixas7

 

Maria Belda Cerdá

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *