El ritme arriba a la UA de la mà de Mr. Kilombo

La Festa de Benvinguda a la UA es va celebrar fa dues setmanes i hi havia previst un concert per al dijous 25 de setembre, però degut a les plujes es va ajornar per al dijous 2, i malauradament també va ploure; així que finalment el concert se celebrarà avui dimecres i tindrà lloc a les 20:30 h. en l’Amfiteatre de l’Aulari II.

El concert comptarà amb l’actuació en directe de diversos grups musicals, però cal destacar l’actuació de MR.KILOMBO, qui porta més de 10 anys cantant i tocant arreu del món; a més ja té tres CD’s en el mercat.  D’aquest cantautor hem de dir que ha participat en festivals com el Arenal Sound o el Viña Rock. A més a més, també tindrem l’oportunitat d’escoltar grups com E. W Records i Takones Rumberos.

«Takones Rumbtakoneros» es un grup que busquen fer un tipus de música diferent, barrejant el flamenco amb la música electrònica, i ho consegeixen amb una forma de fer música molt particular: amb ells la festa esta asegurada!

Si vols saber una miqueta més sobre Mr. Kilombo, pots visitar la seua pàgina a Facebook  o el seu canal de Youtube on podràs trobar més informació sobre la seua carrera musical i moltes de les seues cançons. També pots visitar el Facebook de Takones Rumberos per a conèixer més curiositats sobre aquest peculiar grup musical.

L’entrada al concert és gratuita, però hi ha que portar una invitació que pots aconseguir al Punt d’Informació Cultural Museu UA. Si esteu interessats en anar al concert no tardeu en passar a recollir-les perque queden molt poques.

Quedeu tots convidats a aquest esdeveniment, que de segur no deixarà ningú indeferent i és una molt bona oportunitat per a passar una bona estona, mentre gaudim amb els companys de bona música, així que animeu-vos i acudiu!

Maria Belda Cerdá

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *