Últims dies per a participar al concurs de videojocs retro de la UA

Últims dies per a participar al concurs de videojocs retro de la UA
IV concurs videojocs retro
Videojocs retro

La tercera edició del concurs fou tot un èxit amb la presentació de trenta-sis jocs creats pels alumnes de la Universitat d’Alacant. Tota una iniciativa per promoure la creativitat mitjançant l’educació, gràcies a Francisco José Gallego, creador del concurs i professor en el Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la UA (#CPCRetroDev).

#CPCRetroDev

#CPCRetroDev

 

La participació estarà oberta fins al Dimecres,26 d’octubre del 2016 a les 23:59 h; convocada pel Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat d’Alacant amb el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües, ByteRealms i Cheesetea.

El jurat del concurs estarà format per personalitats com César Astudillo, qui lliurarà la menció especial a la millor música (125€); Jon Ritman, lliurà la menció especial al millor desenvolupament tècnic (125€), i Víctor Ruíz, fundador de Dinamic Software, donarà la menció especial a la jugabilitat més innovadora (125€).
Els germans Oliver Twins, coneguts internacionalment per la creació de videojocs anglesos, s’encarregaran de donar els premis al Millor videojoc (300€), Segon millor videojoc (150€) i tercer millor videojoc (75€).

RetroGames
RetroGames
mm

Mary Vila

ESTUDIANT DE PRIMER DE PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES, AMANT DE LA CULTURA, LA MUSICA I SOBRETOT DEL TEATRE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *