L’agenda cultural es presenta a l’Ajuntament d’Alacant

L’agenda cultural es presenta a l’Ajuntament d’Alacant

El nou projecte d’una agenda cultural de les activitats que es fan a Alacant ja és una realitat

Es tracta d’un espai digital creat per a publicitar les activitats culturals d’Alacant i els voltants. La universitat d’Alacant i la Miguel Hernández també s’han sumat al projecte d’incloure les seues activitats al programa per donar-li pes.

La idea del projecte va nàixer perquè les activitats que es feien a Alacant no tenien un espai públic per anunciar les activitats, la qual cosa dificultava la comunicació. Aquesta agenda digital no és per fer activitats, sinò per millorar la visibilitat de les activitats que ja es fan. Encara que la diputació té moltes activitats, la difusió de les mateixes no és l’adequada perquè arribe a tots els usuaris, ara gràcies a aquest projecte i a l’ajuntament d’Alacant serà possible.
Carles Cortés vicerrector de la UA i Mar Iglesias directora del Secretariat de Promoció Cultural, han oferit el coneixement i experiència per a aquest nou projecte i han comentat que era una bona eina per a passar la informació des de la universitat fins a l’agenda cultural.

La UMH tampoc va faltar a la presentació i Matilde Baño va comentar el bon futur que li veia a aquesta agenda perquè sempre estarà adaptada i actualitzada a les novetats.

El tècnic encarregat de la pàgina web ens ha mostrat com accedir i quines son les ferramentes bàsiques. Tan sols teclejant agendacultural.org podem accedir a la pàgina d’aquesta agenda digital que te un miler de activitats per a qualsevol edat, públic o gustos.

mm

INESDIEZ2017

Estudie primer de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat d'Alacant i espere poder adquirir un perfil professional apte per a poder treballar a qualsevol àrea professional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *