«La ciutat que mira», una expressió artística al MUA

«La ciutat que mira», una expressió artística al MUA

Una de les noves exposicions presents al MUA, és l’anomenada “9 residències de creació e investigació artística del MUA”, on hi han participat diferents artistes com Rubén Gomo, Sonsoles Masiá, Caracolab, Ángel Arias i Lucas Selezio de Souza. 

Sala Sempere
«La ciutat que mira»

L’obra destacada és “La ciutat de mira” de CaraColab, que representa el mapa d’una deriva guiada pels espais d’una ciutat on parar-se a mirar i dibuixar. El projecte “Els viatges que mai vam fer” està compost per 7 mapes de ciutats contemporànies. A més, reflexa com dues ciutats com Alacant i Berlí, poden diferenciar-se o assemblar-se segons les maneres que tenen les persones d’explorar el seu dia a dia.  

La proposta d’aquesta exposició es va fer a l’any 2015, com una convocatòria pública i internacional amb duració de dues setmanes que proporcionava beques de producció per als estudiants. Aleshores, es van anar fent diferents convocatòries cada any per a que els alumnes dels cursos de la universitat tingueren l’oportunitat d’exposar les seues obres i poder ser atesos tècnicament per professionals. 

MUA

Aquesta exposició és una de les escollides a la MUA junt a altres temporals com “Mare Lucidum”, “La luz de Sempere”, “Col·lecció Daniel Escolano”; a més d’altres fixes que es poden visitar en qualsevol moment com “L’Alcúdia 25 anys” i “Espai Arcadi Blasco”. El museu és una bona iniciativa per poder donar visibilitat a diferents artistes i per a que es puguen expressar sense límits. A més, per a promoure la cultura dins la Universitat, també es poden trobar diferents activitats a part de la pintura com tallers de música, dansa, concerts, teatre, seminaris, conferències,… 

Estudiant observant l’obra
mm

ireneferrando

Primero de publicidad y relaciones públicas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *