Estudiants de la UA troben orientació i suport en el Programa d’Acció Tutorial

Estudiants de la UA troben orientació i suport en el Programa d’Acció Tutorial
La xica de la paraeta de PAT

Qualsevol alumne de la Universitat d’Alacant necessitarà sense cap de dubte el servei del Programa d’Acció Tutorial. Es tracta d’una acció educativa que es duu a terme des de l’any 2006 amb l’objectiu de proporcionar a l’alumnat universitari acompanyament i assessorament al començament i al llarg de la seua carrera universitària. Així els estudiants de la UA troben orientació i suport en el Programa d’Acció Tutorial.

Aquest programa també conegut per les seues sigles, PAT, destaca per la valuosa i rellevant informació que comparteix, encara que contrasta amb el poc èxit a comparació d’altres llocs, que van optar per donar regals a més de la seua corresponent informació.

Vista general

La xica de la paraeta, comenta el poc èxit comparatiu, però que moltes persones van assistir per interès propi. Es tracta que la universitat assigna un tutor a cada carrera, que assessora tant en temes acadèmics com personals, proporciona xarrades i informació sobre diverses disciplines, a més d’un tracte personalitzat. A més per a tots aquells que no van poder assistir, tenen l’enllaç a tota la informació d’aquest programa ací.

Aquest programa ha decidit tindre un lloc en aquesta fira per primera volta. Ja que, sobretot als matins d’onze a una, la xica comenta l’acolliment massiu d’alumnes, on participaven en les diverses activitats. Permet així la visibilitat d’un servei crucial en la vida de qualsevol universitari: “Tots, absolutament tots els alumnes en algun moment necessitaran un tutor” comenten des del lloc.

Paraeta de FAGA

La Universitat d’Alacant coneix aquesta necessitat, sobretot dels nous alumnes, per això organitza durant tres dies (26, 27 i 28 de setembre) la reconeguda Setmana de Benvinguda. El campus de la universitat s’ha vist ple de diverses dinàmiques, tan socials com el lloc de Premis Ànec 2, on es pretén amenitzar la tan famosa “vida universitària” i fer gaudir als alumnes de primer curs, com els ja veterans. A més a més troben llocs informatius, perquè aquests mateixos alumnes sapient des d’un primer moment tots els serveis que tenen al seu abast, com a programes d’idiomes, entre molts altres.

mm

paula.diiaazz

Hola, sóc alumna del primer curs de publicitat, del grup de valencià de mitjans escrits.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *