Vectalia ofereix infomació i serveis als estudiants de la UA

Vectalia ofereix infomació i serveis als estudiants de la UA

La paradeta de Vectalia com moltes altres, ofereixen tant serveis com informació per cridar l’atenció dels estudiants a la Fira.

L´encarregada de la paradeta de «Vectalia»

Aquesta setmana, com tots els anys, se celebra la Fira de benvinguda a la Universitat d’Alacant on s´ofereixen una gran varietat de paradetes d’informació sobre diferents activitats de la vida quotidiana, des d’ofertes de mobilitat fins a activitats esportives i culturals, entre altres.

La paradeta de “Vectalia” relacionada amb la mobilitat i els mitjans de transport públic, com la del “TRAM”, ha tingut molt d’èxit aquest any, com els anterios, ja que no és el primer que ofereixen els seus serveis a la Fira de la Universitat d’Alacant. Molts estudiants estan interessats a conéixer i recollir informació sobre horaris, les parades que fa l’autobús, els preus, si hi ha algun descompte, etc, per assabentar-se del màxim, pel fet que és una gran ajuda el que ofereixen.

Diferents parades d´informació de la Fira

L’organització d’aquesta paradeta té com a finalitat promoure el transport públic i donar informació als estudiants que ho necessiten, doncs molts són de fora i no tenen l’oportunitat de viure a prop de la Universitat. Per tant, Vectalia ofereix un servei important llavors part de l’alumnat agafa l’autobús diàriament i necessita informació i transport per moure’s còmodament.

Marxandatge que ofereix la paradeta de » Vectalia»

Vectalia s’encarrega de vendre gran varietat de marxandatge de forma gratuïta a tot el qui estiga interessat, com bolígrafs, fundes per guardar la targeta de l’autobús, fullets informatius, entre altres, i d’aquesta manera donar-se a conéixer. A més, l´encarregada de donar informació , paticipa a la Fira ja que, els supervisors de la paradeta ofereixen aquest tipus d´activitats a joves que mostren iniciativa i tinguen interés d´encarrega-se d´aportar tot el que els estudiants i professorat vulguen saber quant a aquesta entitat.

mm

CandelaEscriba

Vaig a primer de Publicitat i RRPP a la universitat d´Alacant, encara no tinc clar que vull fer professionalmente, però espere trobar el que m´agrada durant aquest quatre anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *