Daniel Escolano exposa al MUA

Daniel Escolano exposa al MUA
Obra de Daniel Escolano 2

Els alumnes de primer de publicitat de valencià vam anar a visitar la setmana passada el MUA, el museu de la universitat d’Alacant en el que vam poder gaudir de les exposicions i les obres d’art dels diferents artistes, les quals estaven compostes principalment per fotografies i escultures, però també n’hi havia quadres, com és el cas de l’artista Daniel Escolano.

La col·lecció de Daniel Escolano va ser inaugurada en la sala Naya el 10/11/2016 i serà retirada el 30/06/2020. És un artista nascut a Alacant en 1954 que va tindre diverses influències, però la principal va ser de Dalí, podem apreciar-lo a la seua col·lecció, ja que utilitza molt la

Obra de Daniel Escolano 1

mateixa simbologia, com per exemple l’ús de genitals masculins i femenins com a referència de l’origen i també com Dalí, la seua obra era surrealista.

Daniel Escolano es considerava un artista polivalent i amb molta energia, ja que l’encantava el que feia, ha fet il·lustracions, joies, cossos nus, decoracions, Etc.

L’artista deia que el que no tenia se’l donava el seu món interior imaginatiu través de les seues obres, per això i més coses l’admirava molta gent important com Antonio El Bailarín i galeristes com Juana Mordó i Miguel Gaspar.

Celia Garcia Lopez

Vaig a 1º de publicitat y relacions publiques pero encara nose al que em dedicare

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *