Publicacions UA arriba a la fira de benvinguda de la universitat per a quedar-se

Publicacions UA arriba a la fira de benvinguda de la universitat per a quedar-se
Blai encarregat de l’estand

La Universitat d’Alacant ha estat plena d’emocions amb la celebració de la Fira de Benvinguda, un esdeveniment que es celebra tots els anys que dona la benvinguda als estudiants que es el seu primer any a la Universitat i els ofereix una visió completa de tot el que esta té per a oferir. Entre molts estands que omplen l’espai ens hem fixat concretament en un: Publicacions UA.

Publicacions UA, naix amb un objectiu: establir-se com un estand de referència a la Fira de Benvinguda, i Blai espera seguir intentant fomentant la cultura de la lectura entre els estudiants i professors durant el pròxim any. A més l’estand planeja ampliar la seva col·lecció de llibres amb més autors destacats de la universitat.

L’estand de PublicacionsUA

Publicacions UA és l’estand dedicat a la venda i exposició, tant de llibres com de projectes dels professors de la Universitat d’Alacant. L’encarregat d’aquest estand és Blai Ferrero, en el qual hem tingut l’oportunitat de conversar.

Fira de benvinguda a l’Universitat d’Alacant

Blai ha estat sorprès i encantat de la resposta del públic, tot i la competència dels altres estands que ofereixen productes gratuïts, molta gent s’ha acostat a explorar la seva oferta. En els últims dos dies, s’han venut gairebé 50 llibres, un èxit sorprenent per al seu primer any en la fira. Blai que també celebra el seu primer any a la Fira, ha explicat les raons les quals el van portar a estar present en l’esdeveniment. En primer lloc, destaca la importància en el aspecte econòmic, ja que es una oportunitat en la qual els estudiants poden guanyar diners de una manera diferent i aportant, a més, a fomentar la cultura de la lectura i del aprenentatge.

La Nit de la Investigació, un esdeveniment que es celebra des de 2018, tindrà lloc el dia 29. Es realitzarà en horari de matí (11:00 a 14:00 h) per a escoles secundàries i formació professional, prèvia inscripció a divulga@ua.es, i a partir de les 17:30 h per a tots els interessats a assistir.

mm

MuanzaSimao

Hola! El meu nom es Muanza, pero tot el món hem diu Junior i soc estudiant de 1r. Els meus hobbies son fer esport, escoltar música i estar amb els meus amics fent qualsevol tipus de plan. Vaig escollir Publicitat i Relacions Públiques ja que en un futur m'agradaria combinar el futbol amb aquesta pofessió en qualsevol de les seues difurcacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *