El Consell d’Estudiants dóna la benvinguda a la UA

El Consell d´ Estudiants de la Universitat d´ Alacant (CEUA) ha participat els dies 28, 29 y 30 de setembre, en la jornada de la Benvinguda a la UA, on, junt altres diverses casetes, ofereixen informació sobre qui són o quina funció desenvolupen a la UA.

El CEUA, situat a l’Aulari I, està format per 19 associacions estudiantils que vetlen pel bon funcionament i el nostre benestar.

Aquest va ser el regals de benvinguda que et van donar, a més d’una cervesseta.

l’encarregat ens va d’informari ens va explicar la nova proposta contra el assetjament escolar i a favor de la inclusió que tenen pensat dur a terme. A més, ens comenta, que les facultats tenen organitzacions d’estudiants amb las que col·laboren, com per exemple Alternativa universitària; a la facultat de dret, a les quals pots acudir sempre que tingues qualsevol inquietud o problema. Com a plus, aquestes organitzacions, per a facilitar i ajudar la integració dels novençans en la UA i , més concretament, en les seues facultats, alguns caps de setmana organitzen viatges de baix cost d’un o dos dies, o quedades per a prendre alguna cosa i ensenyar una mica la zona als de fora. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana alguns alumnes de diferents cursos se n’aniran a Madrid o de sopar pel centre de Sant Vicent.

L´ únic que has de fer és anar al consell d´ estudiants i donar el teu nom i nombre de telèfon, ells faran la resta.

Aquesta i molta mes informació en CEUA.es i UA.es

mm

NereaNavascues

Asignatura de Comunicació i Mitjans Escrits de 1er curs de Publicitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *