El 9 d’octubre torna a San Vicent

El 9 d’octubre torna a San Vicent

Desenes de paradetes medievals cobrien dimarts passat l’avinguda de la llibertat de Sant Vicent del Raspeig, celebrant el dia de la Comunitat Valenciana. El Mercat Medieval va ser tot un èxit, vestit amb robes temàtiques de l’època, en representació de Jaume I, conqueridor de València en 1238.

Manualitats amb màscares.

El mercat comptà amb paradetes d’espècies de tot tipus, joguines medievals amb espases, arcs, cascs i tot tipus d’armes de fusta. Un d’ells era de cinturons de cuir artesanals fets al moment, l’artesania va ser un dels protagonistes de la fira d’arracades, penjolls, diademes, etc., . Altres van aprofitar per vendre productes i serveis actualitzats, per exemple impressió d’imatges en tasses, samarretes, bosses.

La creperia del mercat.

Un component que tampoc podia faltar és l’entreteniment per als més menuts. La fira també comptà amb atraccions, manualitats i jocs de taula, tots seguint la temàtica medieval. Per últim, les paradetes de menjar amb pa, la creperia, bescuits i de més, però sens dubte la de més èxit de totes va ser la de creïlles fregides de carabassa, remolatxa o de creïlles. El programa d’animació per a aquestes festes va durar 4 dies, del 6 al 9 d’octubre, amb actuacions de música, teatre i jocs alternatius de l’època.

 

mm

helenacarbonell07

Estic començant el primer curs de Publicitat y RRPP a la Universitat d'Alacant. Al acabar la carrera espere treballar en diferents empreses per tot el món com a publicista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *